Kvalitetno i pouzdano izvršenje svih vrsta vanrednih prevoza.

izredni prevoz avtocesta sirina tovor comark

Prezentacija vanrednih prevoza

Vanredni prevoz na javnom putu je: “Kada se teret ne može rastaviti na jedinice koje se mogu prevesti bez prekoračenja ograničenja u pogledu dimenzija i / ili mase, klasifikuje se kao specijalni teret ” (izvor: Pravila o uvjetima i načinu obavljanja posebnih prijevoza na javnim cestama).

Da bi mogli obavljati takav prevoz na siguran i pouzdan način, neophodno je iskustvo i posebno znanje. Izvođenje prevoza specijalnog tereta zahteva temeljno planiranje. Ključne komponente planiranja su prikladna prevozna sredstva, transportna ruta, dobijanje potrebnih dozvola / saglasnosti, statički pregledi mostovnih građevina i vremenski raspored.

Zašto poveriti specijalni teret inženjerima Comarka?

Činjenica 1

Više od 25 godina iskustva u organizaciji posebnog prevoza.

Činjenica 2

Flota ličnih automobila za pratnju, za informacije na cesti u stvarnom vremenu.

Činjenica 3

Proaktivni pristup tokom trajanja prevoza.

Činjenica 4

Preduzeće s certifikatom ISO 9001: 2015 i sa širokom mrežom pouzdanih partnera.

izredni prevoz luka koper dolžina comark scaled

Optimalno rešenje za svaki teret

Postoji puno izuzetaka od posebnog prevoza. Paketi / tereti se međusobno razlikuju, što znači da je svaki prevoz jedinstveno rešenje za sebe. Ipak, rešenje mora biti ekonomski prihvatljivo i za naručioca i za organizatora prijevoza.

Baza podataka o dovršenim projektima omogućava nam brz pristup i prenos rešenja u bilo kojem trenutku. Za naše inženjere važno je dobiti kvalitetne ulazne podatke tereta: preporučuju se tačne dimenzije i težina, mesto utovara / istovara, težište, skice ili fotografije … To štedi puno vremena i novca, kao što možemo ponuditi optimalno rešenje po meri.

comark storitve map

Izvanredni prijevozi u slikama

Želite li naučiti više?
Kontaktirajte nas.

    Spremit ćemo vaše podatke za kontakt u isključivo u svrhu odgovora na vaš upit