Comark je finalista u „Heavy Lift Awards 2023“

U 2023. godini je dostignut neverovatan napredak u području inženjeringa, što dokazuju revolucionarna dostignuća u različitim sektorima. Neka zapanjujuća iskustva su dostignuta u sektoru manipulacije teškim teretima. Inženjeri uz pomoć najmodernijih tehnologija uspevali da premeštaju masivne terete  za koje se verovalo da to nije moguće. „Heavy Lift Awards 2023“ ceremonija se održava u čast ovim neverovatnih dostignuća i preduzeća koja pomeraju granice onoga što smatramo mogućim.

Manipulacija teškim teretima je oduvek bio pomalo zastrašujuć zadatak, koji je zahtevao inventivnost inženjera. Bilo da se radi o premeštanju teških mašina, konstrukciji kolosalne infrastrukture ili transportu džinovske opreme, trud koji je uložen u ove projekte je zaista zadivljujuć, ali i neophodan za napredak.

Heavy Lift Awards 2023“ je prepoznao ova dostignuća i ima cilj da proslavi ove projekte koji će ostaviti trajan utisak na celu industriju. Projekti se ocenjuju prema njihovoj kompleksnosti, razmeri, bezbednosnim merama, uticaju na životnu sredinu i generalnoj brilijantnosti inženjera.

Veoma smo počastvovani što je naš naporan i kvalitetan rad primećen. Trenutno smo na spisku finalista u kategoriji „Logistički provajder godine“ (Project Logistics Provider of the Year). Pratite sve nove informacije u vezi sa rezultatima. Dodelna ceremonija će se održati u sredu 25. oktobra u Londonu.

Comark Tim