Rekordno prisustvo očekivano na Breakbulk Europe 2023

Da li ste spremni da ostavite dugotrajan utisak na globalnu breakbulk i project cargo industriju? Ne tražite dalje! Comark, vodeći pružalac inovativnih rešenja u projektnoj logistici, Vas poziva na Breakbulk Europe 2023, glavnu konferenciju i izložbu u sektoru. Posetite štand 1A30!

Breakbulk Europe, najveća konferencija i izložba u project cargo i breakbulk industriji, je srpeman da primi rekordni broj učesnika u predstojećem događaju. U periodu od 6.-8. juna u kongresnom centru Rotterdam Ahoy, Breakbulk 2023 ostavlja utisak da će biti najznačajnije okupljanje u industriji do danas.

Sa istorijom uspešnih događaja iza sebe, Breakbulk Europe je utemeljen kao glavna platforma za uspostavljanje kontakata, deljenje znanja i razvoj biznisa u globalnom breakbulk i project cargo sektoru. Predviđa se da će ovogodišnji događaj oboriti sve rekorde, sa procenjenim brojem učesnika od 4000 stručnjaka iz celog sveta.

Program konferencije podrazumeva raznolike teme diskusija i stručne izlagače, pružajući vredan uvid u najnovije trendove, izazove i prilike u industriji. Posetioci mogu da očekuju zanimljive diskusije, interaktivne radionice i obuku koja će biti pružena od strane cenjenih i uticajnih lidera u sektoru.

Uz širok program konferencije, Breakbulk Europe 2023 će posetiocima prirediti opširnu izložbu najnovijih proizvoda, tehnologija i usluga vodećih kompanija u ovom sektoru. Izlagači će imati priliku da se povežu sa ključnim donosiocima odluka, da osnuju strateška partnerstva i da prikažu svoje ponude veoma probranoj publici.

pakirni center packing comark o nas

Breakbulk Europe 2023 je prilika bez konkurencije za posetioce da steknu vredne uvide u industriju, izgrade važne kontakte i da ustanu u toku sa razvojem breakbulk i project cargo industrije. Sa rekordnim brojem posetilaca, ovaj događaj obećava da će otvoriti nove saradnje i da će pokrenuti industriju napred.

Pridružite se Comark-u na Breakbulk Europe 2023 i prikažite svoj pun potencijal u biznisu u Jadranskom / Balkanskom regionu. Posetite štand 1A30!

###

O Breakbulk Europe:

Breakbulk Europe je  najveća konferencija i izložba na svetu u project cargo i breakbulk industriji. Sa fokusom na ostvarenju novih kontakata, deljenja znanja i razvoja biznisa, Breakbulk Europe spaja stručnjake iz celog sveta kako bi zajedno istražili najnovije trendove, izazove i prilike u struci. Breakbulk Europe se organizuje godišnje i privlači brodare, project cargo stručnjake, špeditere, luke i logističke provajdere.

www.europe.breakbulk.com

###

Comark Tim